Eindelijk… In Tilburg! De stad voor echte City Lovers

Dat was helemaal anders 38 jaar geleden toen ik vanuit Leuven (B) voor de liefde naar Tilburg kwam! Een industriële stad die zich nog moest ontdekken! Maar…

“Met Tilburg werd het liefde op het tweede gezicht”

En nu ben ik super enthousiast over Tilburg, de ontwikkelingen, de mogelijkheden maar vooral over de mensen die de stad maken, voor mij zijn het echte “Local Heroes”. 

Dat enthousiasme wil ik, samen met mijn vrienden, delen met de bezoekers en bewoners. Eigenlijk willen we het niet zomaar delen maar we willen de stad vooral ook laten ervaren en beleven, en hoe? 

We zien Tilburg als een grote speeltuin en willen fun beleven tijdens onze City tours. Daarom gaan we met elektrische steps op pad. Wil je fietsen, dan hebben we naast de gewone fietsen ook de mogelijkheid om de tour met een tandem te ervaren. 

We hebben er vooral veel lol in om samen met jullie, onze gasten, op bezoek te gaan bij onze “local Heroes”. Jullie te verrassen met de bijzondere plekken van de stad, jullie de “mustsees” te laten zien en jullie de weg te wijzen voor een super verblijf in Tilburg.

Na de rondleiding zal ook jij “ondersteboven” zijn van onze stad.

NOTE:
Het idee van de tour is dat je, als citylover, de stad gaat ontdekken waar de gewone toeristen niet komen. 
Na de tour kan je de stad zelfstandig verder ontdekken dankzij de tips die we jullie geven en de citymap, gemaakt door locals, die jullie ontvangen met onze beste shop, eet, uitgaan en slaapadressen.
Hierdoor gaan jullie optimaal genieten van de stad